Upload issues

450

Sun Feb 07, 2021 7:19 am
NOOB!!!
28 Posts
Hi i have tried to upload images in my forums and get the below error. I have tried looking for where I can sort this but to no avail. Any ideas please.

Sorry, but the maximum filesize for all Attachments is reached.


Please login to see this link
Get registered or Log in
Sun Feb 07, 2021 9:01 am
Clan Leader
Top Dog
2631 Posts
coRpSE
Online
Most Played:
This week: 81.0hrs.
Total Played: 161hrs.
  
There is life outside of the game.
Go to Forums ACP->Attachments->Management and in there you will see Attachment File size Settings.
In that section, find Attachment Quota and set that to 0 which will set that to no limit. Instead of 0, if you still want to have a limit, set that to the number value you want, but if you do 0 like I do on this site, then there is no limit to how many attachments can be added to your site. I would still limit the amount that can be uploaded at one time, but the attachment quota, I would just set that to no limit, (0).


Expand
Sun Feb 07, 2021 3:06 pm
Original Poster
NOOB!!!
28 Posts
Thanks coRpSE, I did look there but was not aware that [0] meant unlimited.
 lachen lachen lachen


 
Sun Feb 07, 2021 4:44 pm
Original Poster
NOOB!!!
28 Posts
Hi coRpSE i tried what you suggested above and all i get is
403
Forbidden
Access to this resource on the server is denied!

I have done the usual of clearing cache etc and also a different browser but no good.
Have you any suggestions?


 
Sun Feb 07, 2021 10:07 pm
Clan Leader
Top Dog
2631 Posts
coRpSE
Online
Most Played:
This week: 81.0hrs.
Total Played: 161hrs.
  
There is life outside of the game.
— Bulldog1 wrote
Hi coRpSE i tried what you suggested above and all i get is
403
Forbidden
Access to this resource on the server is denied!

I have done the usual of clearing cache etc and also a different browser but no good.
Have you any suggestions?


Huh, I have never seen that before. The only things I can think of is there something in the .htaccess that is blocking that, so you can try renaming the .htaccess file to something like test.htaccess and see if that works. A permission on a file may have been changed, or there is something server side that is blocking. I am not sure if Lonestar may have any thoughts, but is defently something to do with some sore of permissions.

Also, When trying to clear the forum cache, you do need to go into the folder public_html/modules/Forums/cache/ and delete everything in there EXCEPT attach_config.php and index.html. But I am not sure clearing the cache there  would do any good.


 
Mon Feb 08, 2021 6:18 am
Original Poster
NOOB!!!
28 Posts
Tried all the above but still not allowing me to change anything. Very strange.


 
Mon Feb 08, 2021 9:31 am
Nuke Dev / Coder
63 Posts
Lonestar
Currently Offline
Offline
  
Doesn't like playing games!
If you could send me temp Admin login, I could look into this for you. I believe I still have your FTP logins.

I just fixed on of the error in the log, try again please.


Expand
Mon Feb 08, 2021 2:30 pm
Original Poster
NOOB!!!
28 Posts
Sent you a PM Lonestar. Thank you.


 
Forums ©