Welcome to the [HSX] website!

Been Gaming since 2003

Community Driven Site

Gaming, Web Development, and Support

  

 
Main Menu
 
DFG
 Home
 Join our Clan
 [HSX] Roster
 Forums
 News
 Downloads
 News Letter
 Video tutorials
 Supporters
 Uploads
 F.A.Q
· FAQ
· Docs
· Forums FAQ
 [HS] History
 Site Map
 Write a Review
 Image Repo
 WhoIs
 Twitch ID Finder
 Logout
DFG
DFG DFG DFG

 
[HSX] Donations
 
DFG
Donation
This here is a combined total of what we need to keep us going each month.

9 %

Donate

End DateMar 01
Target$50.00
Below Target$45.45
CurrencyUSD

Donators This Month
Feb 04
Wolf
$4.55
DFG
DFG DFG DFG

 
Search our Site
 
DFG DFG
DFG DFG DFG

 
Theme Management
 
DFG
DFG
DFG DFG DFG

 
Survey
 
DFG What is your favorite game to play ATM?

WarThunder
World of Tanks
H1Z1
MechWarrior Online
ARK
WarFace
SWTOR
BattleField serier
COD Series
Diablo
Armored Warfare



Results
Polls

Votes 975
Comments: 0
DFG
DFG DFG DFG

 
Honey Pot
 
DFG
Bots in the pot!
We have [1866] bots stopped!

DFG
DFG DFG DFG

     
DFG
 
Forum Index Members Search Usergroups
Ranks Staff Statistics Forum FAQ
Board Rules Edit your profile Login, Check Messages Log in
 


Search for at

Twitch Live Stream Block error
Goto page 1, 2  Next
Post new topic Reply to topic printer-friendly view List users that have viewed this topic Thank Post Forum Index Nuke Blocks / Modules Support
View previous topic View next topic
PostPosted: Sat Apr 22, 2017 8:44 am Reply with quote
PatPgtips
hi my twitch stream blocks have an error now they are not showing properly on my site

image
Expand

any ideas on how to fix it not sure what is going on

also i tried to download the block again and the file is corrupted

Blabbing Noob

Groups Blabbing Noob
Posts 65
Joined Jan 07, 2015
Status Offline
View user's profile Send PatPgtips a private message Visit user's website Find all posts by PatPgtips

PostPosted: Sat Apr 22, 2017 11:07 am Reply with quote
PatPgtips
just an update

i managed to extract some files and added var twitchClientID =

i managed to get my first twitch block working but i cant get my second stream block to work

im very confused lol

not sure how i would get block 2 to work as well


 

Blabbing Noob

Groups Blabbing Noob
Posts 65
Joined Jan 07, 2015
Status Offline
View user's profile Send PatPgtips a private message Visit user's website Find all posts by PatPgtips

PostPosted: Sun Apr 23, 2017 5:21 am Reply with quote
coRpSE
In the second on block, did you put the variable to be slightly different than the main block. What I mean is, in the first block, you added the variable

PHP:  [ Select all ]

var twitchClientID 'YOUR-TWITCH-CLIENT-ID'

 
Well, for the second block, you need to do something slightly different, so you would need to do is

PHP:  [ Select all ]

var twitchClientID2 'YOUR-TWITCH-CLIENT-ID'

 
Then in the next place where you have twitchClientID, you just need to add a 2 like I did in that example, so in this thread, you will see the 2 locations where you would need to add a 2.
Please login to see this link
Get registered or Log in


If you still have issues, pack up your public_html/includes/twitch_status.js file, well, the one for the second block, so that may be twitch_status2.js. I will see if I can hop on for a little bit, I am moving around a bit more since my surgery.


Expand

Top Dog
Nuke Dev / Coder

Groups Top Dog
Nuke Dev / Coder
Posts 2371
Joined Jan 12, 2012
Status Offline
View user's profile Send coRpSE a private message Visit user's website Find all posts by coRpSE

 
PostPosted: Thu May 11, 2017 11:22 pm Reply with quote
PatPgtips
i cant get it to work

thanks for the help anyways

I'll wait until your feeling better there is no hurry with it

I've found another problem I need to fix first lol


 

Blabbing Noob

Groups Blabbing Noob
Posts 65
Joined Jan 07, 2015
Status Offline
View user's profile Send PatPgtips a private message Visit user's website Find all posts by PatPgtips

PostPosted: Fri May 12, 2017 9:14 am Reply with quote
coRpSE
Zip up your files and attach them here and I will take a look. I am moving around more now.


 

Top Dog
Nuke Dev / Coder

Groups Top Dog
Nuke Dev / Coder
Posts 2371
Joined Jan 12, 2012
Status Offline
View user's profile Send coRpSE a private message Visit user's website Find all posts by coRpSE

PostPosted: Sat May 13, 2017 10:57 am Reply with quote
PatPgtips
thank you
Please login to see this link
Get registered or Log in


I've also added the blocks as well just incase

but i still need to get the other streamers twitch id


 

Blabbing Noob

Groups Blabbing Noob
Posts 65
Joined Jan 07, 2015
Status Offline
View user's profile Send PatPgtips a private message Visit user's website Find all posts by PatPgtips

 
PostPosted: Sat May 13, 2017 12:17 pm Reply with quote
coRpSE
Okay, open public_html/blocks/block-Twitch_Stream2.php

Find on line 18

PHP:  [ Select all ]

$content .='<div id="streamWidget"></div>'


and change to

PHP:  [ Select all ]

$content .='<div id="twitchWidget"></div>'


Save and try that.


 

Top Dog
Nuke Dev / Coder

Groups Top Dog
Nuke Dev / Coder
Posts 2371
Joined Jan 12, 2012
Status Offline
View user's profile Send coRpSE a private message Visit user's website Find all posts by coRpSE

PostPosted: Sat May 13, 2017 5:22 pm Reply with quote
PatPgtips
i did that seems to be working now

thanks for your help again

very much appreciated


 

Blabbing Noob

Groups Blabbing Noob
Posts 65
Joined Jan 07, 2015
Status Offline
View user's profile Send PatPgtips a private message Visit user's website Find all posts by PatPgtips

PostPosted: Sun May 14, 2017 8:54 am Reply with quote
coRpSE
No problem.


 

Top Dog
Nuke Dev / Coder

Groups Top Dog
Nuke Dev / Coder
Posts 2371
Joined Jan 12, 2012
Status Offline
View user's profile Send coRpSE a private message Visit user's website Find all posts by coRpSE

 
PostPosted: Tue May 30, 2017 2:42 am Reply with quote
PatPgtips
hi corpse

is it possible to help me with another twitch block

another clan member has started streaming and i want to add him to the website as well

i still need him to get his twitch api id

but i tested with my client id and info it didnt work with the changes i made
Please login to see this link
Get registered or Log in


thanks in advance


 

Blabbing Noob

Groups Blabbing Noob
Posts 65
Joined Jan 07, 2015
Status Offline
View user's profile Send PatPgtips a private message Visit user's website Find all posts by PatPgtips

Display posts from previous:
Post new topic Reply to topic printer-friendly view List users that have viewed this topic Thank Post All times are UTC - 7 Hours [DST enabled]
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2


 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Powered by phpBB © 2001, 2019 phpBB Group
DFG
DFG DFG DFG
Forums ©
Copyright © HeadShotDomain 2016 By: coRpSE
SimpleBlack V2 By: Killigan
Powered By: Evolution-Xtreme