No pop up after installing jquery private message alert

459

Tue Jun 13, 2017 4:44 pm
Blabbing Noob
51 Posts
[ATF]Porthos
Currently Offline
Offline
  
Doesn't like playing games!
Getting no errors and no popups when a pm is sent.
I had had a problem with the theme when fist installed and Mortal went and updated The jQuery, Fancybox, Colorbox, Lightbox and Lytebox so not sure what else to check.
Wed Jun 14, 2017 3:07 pm
Clan Leader
Top Dog
2630 Posts
coRpSE
Currently Offline
Offline

Most Played:
This week: 93.7hrs.
Total Played: 135hrs.
  
There is life outside of the game.
Which PM system are you using, if any at all?

If you're using the default one that comes with the CMS for the popup javascript alert, some browsers are blocking that. If your using Lonestars PM popup alert system which is just a modified version of the one I did, then I would re-install the script and everything that is required. If you're using mine. then it could be either the jQuery or one of the files is not edited correctly.


Mine:
Please login to see this link
Get registered or Log in


Lonestars:
Please login to see this link
Get registered or Log in


Expand
Wed Jun 14, 2017 8:17 pm
Original Poster
Blabbing Noob
51 Posts
[ATF]Porthos
Currently Offline
Offline
  
Doesn't like playing games!
I am using yours. Will recheck everything in the morning when not on my pain meds lol


 
Thu Jun 15, 2017 8:39 am
Clan Leader
Top Dog
2630 Posts
coRpSE
Currently Offline
Offline

Most Played:
This week: 93.7hrs.
Total Played: 135hrs.
  
There is life outside of the game.
After you recheck all the edits and make sure you have the latest jquery installed. make sure to also clear your sites cache and your browser's cache before testing.  If nothing works and you like me to take a look, let me know, and I will take a look.


 
Fri Jun 16, 2017 8:52 am
Original Poster
Blabbing Noob
51 Posts
[ATF]Porthos
Currently Offline
Offline
  
Doesn't like playing games!
Would love for you to take a look but I have a bigger issue right now.  Hour or so ago I had forums. Now they are just gone. Not even showing up on the forum admin management. I didn't do anything, wasn't even on the site.  Only thing I knew was really messed up was the arcade. I messed up the table for it so had disabled but everything else was working fine until and hour ago.


 
Tue Jun 20, 2017 2:00 am
Original Poster
Blabbing Noob
51 Posts
[ATF]Porthos
Currently Offline
Offline
  
Doesn't like playing games!
Sent you a pm Corpse.


 
Forums ©