Welcome to the [HSX] website!

Been Gaming since 2003

Community Driven Site

Gaming, Web Development, and Support

  

 
Main Menu
 
DFG
 Home
 Join our Clan
 [HSX] Roster
 BF3 Stats
 Forums
 News
 Downloads
 News Letter
 Video tutorials
 Supporters
 Uploads
 F.A.Q
· FAQ
· Docs
· Forums FAQ
 [HS] History
 PHP Nuke Tools
 WhoIS Lookup
 Site Map
 Write a Review
 Image Repo
 Logout
DFG
DFG DFG DFG

 
[HSX] Donations
 
DFG
Donation
This here is a combined total of what we need to keep us going each month.

11 %

Donate

End DateFeb 01
Target$50.00
Below Target$44.47
CurrencyUSD

Donators This Month
Jan 19Wolf$5.53
DFG
DFG DFG DFG

 
 Search our Site
 
DFG DFG
DFG DFG DFG

 
Theme Management
 
DFG


DFG
DFG DFG DFG

 
Survey
 
DFG What is your favorite game to play ATM?

WarThunder
World of Tanks
H1Z1
MechWarrior Online
ARK
WarFace
SWTOR
BattleField serier
COD Series
Diablo
Armored Warfare



Results
Polls

Votes 735
Comments: 0
DFG
DFG DFG DFG

 
Honey Pot
 
DFG
Bots in the pot!
We have [1386] bots stopped!

DFG
DFG DFG DFG

     
DFG HeadShot Extreme :: View topic - Forum Question 1 of 2


Search for at
HeadShot Extreme Advanced Search

Forum Question 1 of 2
Post new topic   Reply to topic   printer-friendly view   Thank Post    HeadShot Extreme Forum Index -> Nuke Blocks / Modules Support
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Ghostwarrior

Spammer
Spammer







  • » Show Info «


Status: Ghostwarrior is offline
PostPosted: Mon Jul 07, 2014 4:31 pm Post subject: No icon Forum Question 1 of 2 Reply with quote

Question 1:

I am trying to make a post in my forum. When I go for preview the post that i have created it shows up OK but when i go to submit after previewing it. At  the top above the subject box, it has a grey box with a message that say; "Invalid Session, resubmit!
So rechecked everything that I did and resubmit but still the same message.
I have try switching with the other themes but still the same.... weinen :-(

Can anyone tell me what is going on here and why it is doing this? How can I fix this problems?


Question 2:

In the forum admin panel, when I enter into the user admin and into the user permissions control area to see if I am a administrator user and shows me the I am not so, at the top left corner I had switch and select  it to show that I am administrator and submitted. it has shown the update was good without any errors. I have gone back into the user permission control to see if has in fact made the switch from a user to an administrator but it didn't... I tried 5 times but still it always put me back as a user and not the administrator.

Can anyone giving a hand to fix this problem please?????  weinen weinen


Ghostwarrior
Back to top
View user's profile Send private message
HeadShot Domain, Been in buisness for over 10 years...
[HSX]coRpSE

Top Dog
Top Dog
Nuke Dev / Coder
Nuke Dev / Coder



Clan Leader


This user has donated over $300 to the clan.

coRpSE
Online
Most Played:
This week: 34.6hrs.
Total played: 96hrs.


  
Is this your job?



  • » Show Info «


Status: coRpSE is offline
PostPosted: Mon Jul 07, 2014 8:27 pm Post subject: No icon Re: Forum Question 1 of 2 Reply with quote

Okay, for question 1, this is a easy one. Its because your cookies are not set correctly. If they are, then you will need to add something to your php.ini file to it will force people to the same URL. I will explain a bit more in detail what I mean.

With cookies, the URL
Please login to see this link
Get registered or Log in
is NOT the same as
Please login to see this link
Get registered or Log in
which is what is causing your issue. So below I will give you what your cookies should be set at, then I will give you a few lines of code to put into your .htaccess file which will force a URL. Does this mean if you type in one, it wont bring you to your site? The answer is absolutely not. If someone just says enters
Please login to see this link
Get registered or Log in
, It will still bring them to
Please login to see this link
Get registered or Log in
but it will just change in the browser bar that the URL is
Please login to see this link
Get registered or Log in
.  

On this site, you can see it. If you type in
Please login to see this link
Get registered or Log in
or
Please login to see this link
Get registered or Log in
in your browser and it will bring you always to
Please login to see this link
Get registered or Log in
because I force it here.

Cookie Information:
Go to ACP->Forums ACP->General Admin->Configuration->Cookie Settings:

Cookie domain:  .11acr.net
Cookie name:  11acr
Cookie path:  /

Next, open your .htaccess file found in the root of your site.

FIND:
Code:
# -------------------------------------------
# Security Rewrites
# -------------------------------------------


ADD AFTER:
Code:
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^11acr.net$
RewriteRule ^(.*)$ http://www.11acr.net/$1 [R=301,L]


Save and close and you should be all set. You may need to delete the cookies in your browser, but again, you may not need to do so.





As for your second question, I have one question for you. Is it solved? I saw your post here:
Please login to see this link
Get registered or Log in
also, are you logged in as God Admin?


Expand
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
HeadShot Domain, Been in buisness for over 10 years...
Ghostwarrior

Spammer
Spammer







  • » Show Info «


Status: Ghostwarrior is offline
PostPosted: Tue Jul 08, 2014 5:35 pm Post subject: No icon Re: Forum Question 1 of 2 Reply with quote

Thanks Corpse done that and it still works.... :-)

Awesome dude!.....   Super


 
Back to top
View user's profile Send private message
HeadShot Domain, Been in buisness for over 10 years...
Sponsor
Display posts from previous:
Post new topic  Reply to topic   printer-friendly view   Thank Post HeadShot Extreme Forum Index ->  Nuke Blocks / Modules Support All times are UTC - 7 Hours [DST enabled]
Page 1 of 1
 


 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Related topics
 Topics   Replies   Author   Views   Last Post 
No new posts admin acp error 1 worfwarrior 316 Fri May 19, 2017 6:06 pm
coRpSE View latest post
No new posts No Option for Simple Permissions For Admin Forums 4 SSmokinJoe 549 Mon Sep 05, 2016 9:36 am
coRpSE View latest post
No new posts New PM script, admin configuration controls 4 coRpSE 1271 Sun Feb 08, 2015 6:26 am
coRpSE View latest post
No new posts Back, Again o-o 7 NiX 2783 Sun Apr 01, 2012 5:23 pm
NiX View latest post
No new posts good to be back! 3 Ruphus 1737 Thu Feb 16, 2012 1:49 pm
coRpSE View latest post
 




Powered By: phpBB © 2001 - 2008 phpBB Group
SimpleBlack V2 By: killigan
© DarkForge Graphics 2008 - 2009 All Rights Reserved

Googlepage: GooglePullerPage
DFG
DFG DFG DFG
Forums ©
Copyright © HeadShotDomain 2016 By: coRpSE
SimpleBlack V2 By: Killigan
Powered By: Evolution-Xtreme